Over

Amitech StraaltechniekAmitech is dé specialist op het gebied van straalinstallaties, schoopeer/metalliseer installaties, spuitinstallaties, montage en onderhoud. Al sinds de oprichting in April 2001 voorziet Amitech haar klanten in de beste service en oplossingen voor uitdagingen rondom oppervlaktetechniek. Oprichter en huidig directeur Gert van As zegt het volgende over de kern van zijn dienstverlening:

De klanten van Amitech moeten niet stil komen te staan maar meters maken. Ons bedrijf heeft dat als absolute eerste aandachtspunt. Daarom leveren wij de producten en de service die dat mogelijk maken. De klant op nummer één, daar draait het om bij Amitech.

Voel u welkom bij Amitech

Onze bestaande klanten weten dat wij het verschil kunnen maken tussen stilstaan of doorgaan. Dat is het uitgangspunt. Als u bezoeker van deze website bent en nog geen klant dan heten wij u van harte welkom. Als u op zoekt bent naar een partner met uitmuntende service en producten m.b.t. oppervlaktetechniek dan bent u hier aan het beste adres. Wij kunnen u helpen met:

  • Straalinstallaties
  • Schoopeer/metalliseer installaties
  • Spuitinstallaties
  • Montage en onderhoud
  • Renovaties en modificaties
  • Ontwikkeling

Amitech bouwt geheel in eigen werkplaats onderdelen voor de inrichting van straalkabines, etc. De installaties door ons geconstrueerd en vervaardigd zijn onderhouds en monteurs vriendelijk  dit gebaseerd op jaren lange ervaring uit de praktijk.

Heeft u een vraag omtrent ons bedrijf of een vraag over hoe wij u kunnen helpen om elke dag optimaal te kunnen presteren? Dan kunt u direct contact opnemen via de contactpagina of bellen met 0341-429059. Wij helpen u graag.