Zinkdraad | Zinacor & Grillo leverancier

zinkdraad en schoopeerdraad

Draad Zinacor en Grillo

Zinkdraad bestellen voor het uitvoeren van oppervlaktetechniek? Dan bent u op deze website aan het beste adres voor het bestellen van Grillo en Zinacor zinkdraad voor schoopeer/metalliseer werkzaamheden.

Amitech is de beste totaalleverancier van Nederland rondom stralen, schooperen/metalliseren, verfspuiten en eigenlijk alles met betrekking tot oppervlaktetechniek. Wij staan zeer goed bekend en hebben een groot klantenbestand dat wij voorzien van het beste zinkdraad.

Beste zinkdraad van Nederland; Zinacor en Grillo

zinacor zinkdraadOm de kwaliteit als beste totaalleverancier te kunnen waarborgen heeft Amitech als enige in Nederland de agentschap om van de beste fabrikanten Zinacor en Grillo het Zink en Zink/Aluminium draad te verkopen. De samenstelling van het Zink en Zink/Aluminium draad is zo precies dat er gewoonweg geen betere draad te verkrijgen is.

Binnen 24 uur uw draad bezorgd

Bij Amitech hebben wij als doel om u het leven gemakkelijk te maken en wij hebben service daarom hoog in het vaandel staan. Als u bij ons uw zinkdraad bestelt dan heeft u dat binnen 24 uur op uw locatie bezorgd. De meest voorkomende maten Zink en Zink/Aluminium draad zijn bij ons altijd op voorraad.

De prijzen van zinkdraad zijn afhankelijk van de L.M.E. (Londense metaal beurs). U leest; wij zijn een geschikte partner voor het snel en goed leveren van zinkdraad.  Neem daarom nu direct contact met ons op via het contactformulier of bel 0341-429059. Wij helpen u graag!